Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: harry styles Songtekst: sweet creature

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: harry styles - sweet creature ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet creature? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van harry styles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van harry styles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet creature .

Origineel

Sweet creature Had another talk about where it's going wrong But we're still young We don't know where we're going But we know where we belong No, we started Two hearts in one home It's hard when we argue We're both stubborn I know but, oh Sweet creature, sweet creature Wherever I go, you bring me home Sweet creature, sweet creature When I run out of rope, you bring me home Sweet creature We're running through the garden Where nothing bothered us But we're still young I always think about you and how we don't speak enough No, we started Two hearts in one home I know, it's hard when we argue We're both stubborn I know but, oh Sweet creature, sweet creature Wherever I go, you bring me home Sweet creature, sweet creature When I run out of rope, you bring me home I know when we started Just two hearts in one home It gets harder when we argue We're both stubborn I know but, oh Sweet creature, sweet creature Wherever I go, you bring me home Sweet creature, sweet creature When I run out of rope, you bring me home You'll bring me home

 

Vertaling

Lief schepsel Nog een gesprek gehad over waar het fout gaat Maar we zijn nog jong We weten niet waar we heen gaan Maar we weten waar we thuishoren Nee, we zijn begonnen Twee harten in één huis Het is moeilijk als we ruzie maken We zijn allebei koppig Ik weet het maar, oh Lief schepsel, lief schepsel Waar ik ook ga, je brengt me thuis Lief schepsel, lief schepsel Als ik geen touw meer heb, breng je me naar huis Lief schepsel We rennen door de tuin Waar niets ons stoort Maar we zijn nog jong Ik denk altijd aan jou en hoe we niet genoeg praten Nee, we zijn begonnen Twee harten in één huis Ik weet het, het is moeilijk als we ruzie maken. We zijn allebei koppig Ik weet het maar, oh Lief schepsel, lief schepsel Waar ik ook ga, je brengt me thuis Lief schepsel, lief schepsel Als ik geen touw meer heb, breng je me naar huis Ik weet nog toen we begonnen Gewoon twee harten in één huis Het wordt moeilijker als we ruzie maken We zijn allebei koppig Ik weet het maar, oh Lief schepsel, lief schepsel Waar ik ook ga, je brengt me thuis Lief schepsel, lief schepsel Als ik geen touw meer heb, breng je me naar huis Je brengt me naar huis