Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hawk nelson Songtekst: late show

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hawk nelson - late show ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van late show? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hawk nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hawk nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals late show .

Origineel

You get me so simply But my heart won't let me I won't forget that night I saw her at the movies She has this way about her, she smiles whenever she walks I'm tryin' find the nerve to finally introduce me She has this glow about her you'd catch it whenever she talks Lets go knocking on my window We can watch the late show And movies made for cable And then we'll talk listenin' to punk rock We'll hang out and wait until the sun comes up You get me so simply But my heart won't let me I won't forget that night I saw her at the movies She has this way about her, she smiles whenever she walks I'm tryin' find the nerve to finally introduce me She has this glow about her you'd catch it whenever she talks Lets go knocking on my window We can watch the late show And movies made for cable And then we'll talk listenin' to punk rock We'll hang out and wait until the sun comes up

 

Vertaling

Je krijgt me zo eenvoudig Maar mijn hart laat het niet toe Ik zal die avond niet vergeten dat ik haar in de bioscoop zag Ze heeft iets over haar, ze lacht wanneer ze loopt Ik probeer het lef te vinden om me eindelijk voor te stellen Ze heeft zo'n gloed over zich dat je het zou opvangen als ze praat Laten we op mijn raam kloppen We can watch the late show En films gemaakt voor de kabel And then we'll talk listeningin' to punk rock We hangen wat rond en wachten tot de zon opkomt You get me so simply But my heart won't let me I won't forget that night I saw her at the movies Ze heeft iets over zich, ze lacht wanneer ze loopt Ik probeer het lef te vinden om me eindelijk voor te stellen Ze heeft zo'n gloed over zich dat je het zou opvangen als ze praat Laten we op mijn raam kloppen We can watch the late show En films gemaakt voor de kabel And then we'll talk listeningin' to punk rock We hangen wat rond en wachten tot de zon opkomt