Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hawthorne heights Songtekst: rescue me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hawthorne heights - rescue me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rescue me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hawthorne heights! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hawthorne heights en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rescue me .

Origineel

Just Breathe The Midnight air will do you well Believe I miss your taste, I miss your smell The past mistakes that brought you here I'll break the fall for you my dear I'll ask the nurse for bandages And send me on my way Rescue me From everything I just wanna live I wish I could breathe Every other day I sit and wait for the same bad news Can you hear me say I've got nothing left to lose Someone please start making sense And beg the lord for accidents I've seen the worst case scenario Slowly letting go Rescue me From everything I just wanna live I wish I could breathe Rescue me From everything I just wanna live I wish I could breathe Rescue me From everything I just wanna live I wish I could breathe Rescue me From everything I just wanna live I wish I could breathe Rescue me From everything I just wanna live I wish I could breathe Rescue me From everything I just wanna live I wish I could breathe

 

Vertaling

Gewoon ademen. De middernachtelijke lucht zal je goed doen Geloof Ik mis je smaak, ik mis je geur De fouten uit het verleden die je hier brachten Ik zal de val voor je breken mijn liefste Ik zal de verpleegster om verband vragen En stuur me op weg Red me van alles Ik wil alleen maar leven Ik wou dat ik kon ademen Every other day zit ik en wacht op hetzelfde slechte nieuws Kan je me horen zeggen Ik heb niets meer te verliezen Laat iemand alsjeblieft beginnen met zinnig te zijn En smeek de Heer om ongelukken Ik heb het ergste scenario gezien Slowly letting go Red me Van alles Ik wil gewoon leven Ik wou dat ik kon ademen Red me van alles Ik wil alleen maar leven Ik wou dat ik kon ademen Red me van alles Ik wil alleen maar leven Ik wou dat ik kon ademen Red me van alles Ik wil alleen maar leven Ik wou dat ik kon ademen Red me van alles Ik wil alleen maar leven Ik wou dat ik kon ademen Red me van alles Ik wil alleen maar leven Ik wou dat ik kon ademen