Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hayden Songtekst: two doors

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hayden - two doors ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van two doors? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hayden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hayden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals two doors .

Origineel

I saw in line I checked in And I thought that you smiled, but I'm uncertain I know all of the lines, but they don't work for me So I just turned away and let it be There's only two doors in between us I got a bucket and I'll get some ice We'll watch a movie and we'll feel alright tonight We'll watch a movie and we'll feel tonight On the way to my room, I saw you in the hall Our rooms were side by side in this huge hotel I could hear through the wall you were watching what I was So I picked up my guitar and I wrote this for us. There's only two doors in between us I've got a bucket and I'll get some ice We'll watch a movie and we'll feel alright tonight We'll watch a movie and we'll feel tonight There's only two doors in between us I've got a bucket and I'll get some ice We'll watch a movie and we'll feel alright tonight We'll watch a movie and we'll feel tonight

 

Vertaling

Ik zag in de rij dat ik incheckte En ik dacht dat je glimlachte, maar ik weet het niet zeker. Ik ken alle regels, maar ze werken niet voor mij Dus ik draaide me gewoon om en liet het zo Er zijn maar twee deuren tussen ons Ik heb een emmer en ik haal wat ijs We kijken een film en we voelen ons goed vanavond We kijken een film en we zullen ons vanavond goed voelen Op weg naar mijn kamer, zag ik jou in de hal Onze kamers waren naast elkaar in dit enorme hotel Ik kon door de muur heen horen dat je keek naar wat ik deed Dus pakte ik mijn gitaar en schreef dit voor ons. Er zijn maar twee deuren tussen ons in Ik heb een emmer en ik haal wat ijs We kijken een film en we zullen ons goed voelen vanavond We kijken een film en we zullen ons vanavond goed voelen There's only two doors in between us I've got a bucket and I'll get some ice We kijken een film en we voelen ons goed vanavond We kijken een film en we voelen ons vanavond