Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hayseed dixie Songtekst: fat bottomed girls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hayseed dixie - fat bottomed girls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fat bottomed girls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hayseed dixie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hayseed dixie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fat bottomed girls .

Origineel

Are you gonna take me home tonight? Ah down beside that red firelight Are you gonna let it all hang out? Fat bottomed girls You make the rockin' world go round Hey I was just a skinny lad Never knew no good from bad But I knew life before I left my nursery, huh Left alone with big fat Fanny She was such a naughty nanny Heap big woman you made a bad boy out of me Hey hey! Woo I've been singing with my band Across the wire across the land I seen every blue eyed floozy on the way, hey But their beauty and their style Went kind of smooth after a while Take me to them dirty ladies every time C'mon Oh won't you take me home tonight? Oh down beside your red firelight Oh and you give it all you got Fat bottomed girls you make the rockin' world go round Fat bottomed girls you make the rockin' world go round Hey listen here Now I got mortgages on homes I got stiffness in ma' bones Ain't no beauty Queens in this locality (I tell you) Oh but I still get my pleasure Still get my greatest treasure Heap big woman you gonna make a big man out of me Now get this Oh (I know) you gonna take me home tonight (Please) Oh down beside that red firelight Are you gonna let it all hang out? Fat bottomed girls you make the rockin' world go round yeah Fat bottomed girls you make the rockin' world go round Get on your bikes and ride Ooh yeah oh yeah them fat bottomed girls Fat bottomed girls Yeah yeah yeah Alright, ride 'em, c'mon Fat bottomed girls, yes yes

 

Vertaling

Breng je me vanavond naar huis? Ah beneden bij dat rode vuurlicht Ga je het allemaal laten hangen? Fat bottomed girls You make the rockin' world go round Hey ik was maar een magere jongen Never knew no good from bad Maar ik kende het leven voordat ik mijn kinderkamer verliet, huh Alleen gelaten met dikke Fanny Ze was zo'n ondeugend kindermeisje Grote dikke vrouw, je maakte een stoute jongen van me. Hey hey! Woo Ik heb gezongen met mijn band Over de draad door het land Ik zag elke blauwogige hoer onderweg, hé But their beauty and their style Went kind of smooth after a while Neem me elke keer mee naar die vieze dames Kom op. Oh wil je me vanavond niet mee naar huis nemen? Oh beneden naast je rode haardvuur Oh en je geeft alles wat je hebt Fat bottomed girls you make the rockin' world go round Fat bottomed girls you make the rockin' world go round Hey luister eens Now I got mortgages on homes I got stiffness in ma' bones Er zijn geen schoonheidskoninginnen in deze buurt. Oh maar ik krijg nog steeds mijn plezier Still get my greatest treasure Grote vrouw, je gaat een grote man van me maken Nu krijg je dit Oh (ik weet) dat je me vanavond mee naar huis neemt (Alsjeblieft) Oh beneden bij dat rode vuurlicht Are you gonna let it all hang out? Fat bottomed girls you make the rockin' world go round yeah Fat bottomed girls you make the rockin' world go round Get on your bikes and ride Ooh yeah oh yeah they fat bottomed girls Fat bottomed girls Yeah yeah yeah Oke, ride 'em, c'mon Meisjes met dikke billen, ja ja