Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: heart Songtekst: love alive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: heart - love alive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love alive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van heart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van heart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love alive .

Origineel

the sky was dark this morning. when i raised my head. i stood at the window- darkness was my bane. suddenly a sunbeam arch. thrilled me to my weary heart. it was the prettiest thing i'd ever seen. i knew i had to keep my love. keep my love alive. keep my love- keep my love alive. baby i want you to roll me. hold me in your love. no more habits, promises and jive. ever since i was a baby girl. wanted one thing most in this world. it was to keep my love- keep my love alive. i want to keep my love- keep my love alive. keep my love- keep my love alive. you're up there under the spotlight. your silver trophy shines. with all you got, my lord! you must get high. you need a whole lot more than money. you need more than to survive. you gotta keep your love. keep your love alive!.

 

Vertaling

De lucht was donker vanmorgen. Toen ik mijn hoofd ophief, stond ik voor het raam. Duisternis was mijn vloek. Plotseling zag ik een zonnestraal. Het was het mooiste wat ik ooit gezien had. Ik wist dat ik mijn liefde moest houden. Mijn liefde in leven houden. Mijn liefde in leven houden. Schatje, ik wil dat je me rolt. Hou me vast in je liefde. Geen gewoontes, beloftes en gejive meer. Sinds ik een klein meisje was. Ik wil mijn liefde houden, mijn liefde in leven houden. Ik wil mijn liefde houden, mijn liefde in leven houden. Je staat in de schijnwerpers. Je zilveren trofee schittert. Met alles wat je hebt, mijn heer. Je moet high worden. Je hebt veel meer nodig dan geld. Je hebt meer nodig dan overleven. Je moet je liefde houden. Je liefde in leven houden!