Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hedley Songtekst: hiding place

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hedley - hiding place ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hiding place? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hedley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hedley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hiding place .

Origineel

You can't feel your heart beating When you're staring at it on the ground You can hardly even see it through the ashes all around You can't run like your free when You can't give up what's got you down What if you can find healing if you let me in somehow But trust don't come easy oh oh It's never easy if you don't know Just don't stop believing oh oh oh If you fall I'll catch you If the world comes at you You can always run to me I'll be your hiding place And if the stars burn out of the sky And your heart lost it's light, just never let me go And I'll scare your fears away Yeah I'll be your hiding place You don't have to live bleeding Who says you gotta carry all that weight I'll be everything you need yeah your rescues on it's way Trust don't come easy oh oh It's never easy if you don't know If you fall I'll catch you If the world comes at you You can always run to me I'll be your hiding place And if the stars burn out of the sky And your heart lost it's light, just never let me go And I'll scare your fears away Yeah I'll be your hiding place And I won't let you go You gotta lay it on the line to know You don't have to do it on your own If you fall I'll catch you If the world comes at you You can always run to me I'll be your hiding place And if the stars burn out of the sky And your heart lost it's light, just never let me go And I'll scare your fears away Yeah I'll be your hiding place Oh Yeah, I'll scare all of your fears away I'll be your hiding place

 

Vertaling

Je kunt je hart niet voelen kloppen Als je er naar staart op de grond Je kunt het nauwelijks zien door de as rondom Je kunt niet rennen alsof je vrij bent je niet kunt opgeven wat je in de steek heeft gelaten Wat als je genezing kan vinden als je me binnen laat op een of andere manier Maar vertrouwen komt niet makkelijk oh oh Het is nooit makkelijk als je het niet weet Stop gewoon niet met geloven oh oh oh Als je valt vang ik je op Als de wereld op je afkomt Je kunt altijd naar me toe rennen Ik zal je schuilplaats zijn En als de sterren uit de hemel branden En je hart zijn licht verliest, laat me dan nooit meer gaan En ik zal je angsten wegjagen Ja, ik zal je schuilplaats zijn Je hoeft niet bloedend te leven Wie zegt dat je al dat gewicht moet dragen Ik zal alles zijn wat je nodig hebt ja, je redding is onderweg Vertrouwen komt niet makkelijk oh oh Het is nooit makkelijk als je het niet weet Als je valt vang ik je op Als de wereld op je afkomt Je kunt altijd naar me toe rennen Ik zal je schuilplaats zijn En als de sterren uit de hemel branden En je hart zijn licht verliest, laat me dan nooit meer gaan En ik zal je angsten wegjagen Ja, ik zal je schuilplaats zijn And I won't let you go You gotta lay it on the line to know Je hoeft het niet alleen te doen Als je valt vang ik je op Als de wereld op je afkomt Je kunt altijd naar mij toe rennen Ik zal je schuilplaats zijn And if the stars burn out of the sky En je hart zijn licht verliest, laat me dan nooit meer gaan En ik zal je angsten wegjagen Ja, ik zal je schuilplaats zijn Oh Ja, ik zal al je angsten wegjagen Ik zal je schuilplaats zijn