Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hefner Songtekst: twisting mary's arm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hefner - twisting mary's arm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twisting mary's arm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hefner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hefner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twisting mary's arm .

Origineel

Now that I've communicated everything I feel I think I'll go, You never really listened and I couldn't have expected you to know, And now I hate everybody and everybody hates me guess I should have known. The truth is an objective, only the strong hearted people know. Well the girl kissed me, cause she had rocks in her head. She had petals in her shoes, and me within her arms. And she sung many hymns, which I couldn't understand. She was breaking God's heart, I was twisting Mary's arm. Now that I'm expecting everything I didn't think would ever come, My heart is big and swollen and my lips are torn and bruised from having fun. There's no light inside this damp and squalid temple that we call your heart. We are the prettiest of sinners, we've the filthiest, the dirtiest of laughs. She said I would fail, she said I would not succeed.

 

Vertaling

Nu ik alles heb gezegd wat ik voel, denk ik dat ik maar ga, Je hebt nooit echt geluisterd en ik had niet verwacht dat je het zou weten, En nu haat ik iedereen en iedereen haat mij. Ik had het moeten weten. De waarheid is een objectief, alleen de mensen met een sterk hart weten het. Nou, het meisje kuste me, omdat ze stenen in haar hoofd had. Ze had bloemblaadjes in haar schoenen, en mij in haar armen. En ze zong veel hymnes, die ik niet kon verstaan. Ze was Gods hart aan het breken, ik was Maria's arm aan het verdraaien. Nu ik in verwachting ben van alles waarvan ik niet dacht dat het ooit zou komen, Mijn hart is groot en gezwollen en mijn lippen zijn gescheurd en gekneusd van het plezier. Er is geen licht in deze vochtige en smerige tempel die we je hart noemen. We zijn de mooiste van alle zondaars, we hebben de smerigste, de smerigste lach. Ze zei dat ik zou falen, ze zei dat ik niet zou slagen.