Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: helen merrill Songtekst: house of the rising sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: helen merrill - house of the rising sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van house of the rising sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van helen merrill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van helen merrill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals house of the rising sun .

Origineel

There is a house in New Orleans They call the Rising Sun, And it's been the ruin for many a poor boy, And God, I know I'm one. My mother was a tailor, Sewed my new blue jeans. My father was a gambling' man Down in New Orleans. Now, the only thing a gambler needs Is a suitcase and a trunk, And the only time he'll be satisfied Is when he's all drunk. Oh, Mother, tell your children Not to do what I have done, Spend your lives in sin and misery In the house of the Rising Sun. Well, I've got one foot on the platform, The other foot on the train. I'm going back to New Orleans To wear that ball and chain. Well, there is a house in New Orleans They call the Rising Sun, And it's been the ruin for many a poor boy, And God, I know I'm one.

 

Vertaling

Er is een huis in New Orleans dat ze de Rijzende Zon noemen, en het is de ondergang geweest voor vele arme jongens, En God, ik weet dat ik er een ben. Mijn moeder was een kleermaker, Naaide mijn nieuwe blauwe jeans. Mijn vader was een gokken 'man In New Orleans. Nu, het enige wat een gokker nodig heeft is een koffer en een kofferbak, En de enige keer dat hij tevreden zal zijn is als hij helemaal dronken is. Oh, moeder, vertel je kinderen Niet te doen wat ik heb gedaan, Breng je leven door in zonde en ellende In het huis van de rijzende zon. Nou, ik heb een voet op het perron, de andere voet op de trein. Ik ga terug naar New Orleans Om die bal en ketting te dragen. Nou, er is een huis in New Orleans dat ze de Rising Sun noemen, en het is de ondergang geweest voor vele arme jongens, En God, ik weet dat ik er een ben.