Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: helen merrill Songtekst: i have dreamed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: helen merrill - i have dreamed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i have dreamed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van helen merrill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van helen merrill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i have dreamed .

Origineel

I have dreamed that your arms are lovely And I have dreamed what a joy you'll be I have dreamed every word you'll whisper When you're close, close to me How you look in the glow of evening I have dreamed and enjoyed the view In these dreams I've loved you so That by now I think I know What it's like to be loved by you I will love being loved by you In these dreams I've loved you so That by now I think I know What it's like to be loved by you I will love being loved by you

 

Vertaling

Ik heb gedroomd dat je armen mooi zijn En ik heb gedroomd wat een vreugde je zult zijn Ik heb elk woord gedroomd dat je zult fluisteren Als je dicht, dicht bij me bent Hoe je eruit ziet in de gloed van de avond Ik heb gedroomd en genoten van het uitzicht In deze dromen heb ik zo van je gehouden Dat ik nu denk dat ik weet hoe het is om door jou bemind te worden Ik zal het heerlijk vinden door jou bemind te worden In deze dromen heb ik zo van je gehouden dat ik nu denk dat ik weet hoe het is om door jou bemind te worden Ik zal het heerlijk vinden door jou bemind te worden