Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: helen reddy Songtekst: i can't hear you no more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: helen reddy - i can't hear you no more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't hear you no more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van helen reddy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van helen reddy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't hear you no more .

Origineel

Here you are again Tell me you're sorry baby Tell me you want to come back home Where you belong There you go again Lyin and alibing Singin that same old worn out song Here it comes now I can't hear you no more I've heard it all before You ain't reachin me no how, no way No time till noon today I can't hear you no more I can't hear you no more You walked out on me Once too often baby And I can't take no more of your jive And that's the truth I ain't about to let you Rub me in the ground I'm not gonna throw away my youth Not for any man I can't hear you no more I've heard it all before You ain't reachin me no how, no way No time until noon today I can't hear you no more I can't hear you no more I can't hear you no more I've heard it all before You ain't reachin me no how, no way No time till noon today I can't hear you no more I can't hear you no more You walked out on me You've got to speak up louder I can't hear you no more

 

Vertaling

Hier ben je weer. Zeg me dat het je spijt, schatje. Zeg me dat je terug naar huis wilt komen Waar je thuishoort Daar ga je weer Lyin and alibing Singin that same old worn out song Hier komt het nu Ik kan je niet meer horen Ik heb het allemaal al gehoord You ain't reachin me no way, no way Geen tijd tot de middag vandaag Ik kan je niet meer horen I can't hear you no more You walked out on me Once too often baby And I can't take no more of your jive En dat is de waarheid Ik ben niet van plan om je Rub me in de grond I'm not gonna throw away my youth Niet voor een man I can't hear you no more Ik heb het allemaal al gehoord You ain't reachin me no way, no way Geen tijd tot de middag vandaag I can't hear you no more I can't hear you no more I can't hear you no more I've heard it all before You ain't reachin me no way, no way Geen tijd tot de middag vandaag I can't hear you no more I can't hear you no more You walked out on me Je moet harder praten I can't hear you no more