Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: helen reddy Songtekst: poor little fool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: helen reddy - poor little fool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van poor little fool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van helen reddy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van helen reddy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals poor little fool .

Origineel

I used to play around with hearts that hastened at my call But when I met that little girl I knew that I would fall Poor little fool, oh yeah, I was a fool, uh huh She played around and teased me with her carefree devil eyes She'd hold me close and kiss me but her heart was full of lies Poor little fool, oh yeah, I was a fool, uh huh She told me how she cared for me and that we'd never part And so for the very first time I gave away my heart Poor little fool, oh yeah, I was a fool, uh huh The next day she was gone and I knew she'd lied to me She left me with a broken heart and won her victory Poor little fool, oh yeah, I was a fool, uh huh I'd played this game with other hearts but I never thought I'd see The day that someone else would play love's foolish game with me Poor little fool, oh yeah, I was a fool, uh huh

 

Vertaling

Ik speelde met harten die op mijn roep afkwamen Maar toen ik dat kleine meisje ontmoette wist ik dat ik zou vallen Arme kleine dwaas, oh ja, ik was een dwaas, uh huh Ze speelde met me en plaagde me met haar zorgeloze duivelsogen Ze hield me stevig vast en kuste me, maar haar hart zat vol leugens Arme kleine dwaas, oh ja, ik was een dwaas, uh huh Ze vertelde me dat ze om me gaf en dat we nooit uit elkaar zouden gaan En zo gaf ik voor de allereerste keer mijn hart weg Arme kleine dwaas, oh ja, ik was een dwaas, uh huh De volgende dag was ze weg en ik wist dat ze tegen me gelogen had Ze liet me achter met een gebroken hart en won haar overwinning Arme kleine dwaas, oh ja, ik was een dwaas, uh huh Ik speelde dit spel met andere harten maar ik dacht nooit dat ik zou zien De dag dat iemand anders het dwaze spel van de liefde met mij zou spelen Arme kleine dwaas, oh ja, ik was een dwaas, uh huh