Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: helen shapiro Songtekst: you mean ev'rything to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: helen shapiro - you mean ev'rything to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you mean ev'rything to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van helen shapiro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van helen shapiro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you mean ev'rything to me .

Origineel

You are the answer to my lonely prayer You are an angel from above I was so lonely till you came to me With the wonder of your love. I don't know how I ever lived before You are my life, my destiny Oh my darling, I love you so You mean everything to me If you should ever, ever go away There would be lonely tears to cry The sun above would be never shine again There would be teardrops in the sky So hold me close and never let me go And say our love will always be Oh, my darling, I love you so You mean everything to me So hold me close and never let me go And say our love will always be Oh, my darling, I love you so You mean everything to me

 

Vertaling

Jij bent het antwoord op mijn eenzaam gebed Jij bent een engel van boven Ik was zo eenzaam tot jij naar me toe kwam Met het wonder van je liefde. Ik weet niet hoe ik ooit heb kunnen leven Jij bent mijn leven, mijn bestemming Oh mijn liefste, ik hou zoveel van je Je betekent alles voor me Als je ooit, ooit weg zou gaan Dan zou ik eenzame tranen moeten huilen De zon zou nooit meer schijnen Er zouden traandruppels in de lucht vallen Dus hou me stevig vast en laat me nooit meer gaan En zeg dat onze liefde altijd zal zijn Oh, mijn lieveling, ik hou zoveel van je Je betekent alles voor me Dus hou me vast en laat me nooit meer gaan En zeg dat onze liefde altijd zal zijn Oh, mijn liefste, ik hou zo van je Je betekent alles voor me