Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: helen ward Songtekst: between the devil and the deep blue sea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: helen ward - between the devil and the deep blue sea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van between the devil and the deep blue sea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van helen ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van helen ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals between the devil and the deep blue sea .

Origineel

I don't want you But I hate to lose you You've got me in between The devil and the deep blue sea I forgive you 'Cause I can't forget you You've got me in between The devil and the deep blue sea I ought to cross you off my list But when you come a-knocking at my door Fate seems to give my heart a twist And I come running back for more I should hate you But I guess I love you You've got me in between The devil and the deep blue sea

 

Vertaling

Ik wil je niet. Maar ik haat het om je te verliezen Je hebt me ertussen De duivel en de diepe blauwe zee Ik vergeef je Want ik kan je niet vergeten You've got me in between De duivel en de diepblauwe zee Ik zou je van mijn lijst moeten schrappen Maar als je aan mijn deur komt kloppen Lijkt het lot mijn hart een draai te geven En ik kom terug rennen voor meer Ik zou je moeten haten Maar ik denk dat ik van je hou You've got me in between De duivel en de diepe blauwe zee