Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: helloween Songtekst: get me out of here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: helloween - get me out of here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get me out of here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van helloween! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van helloween en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get me out of here .

Origineel

I can't tell you how it happened So I guess we'll never know I'm always late and running out of time So I must be very slow Someone must have smoked too much Or is it only dust My pals just tend to leave here in disgust My flat is a mess same as ever before My suits they stink like you don't wanna know Junk to the left, trash to the right Get me out of here I can't take it anymore When the postman rings I stay in bed I never make it down My fridge must be alive inside It's uttering funny sounds If I don't know what time it is I peek out if there's sun No use anyway, my money's gone Get me out of here I can't take it anymore

 

Vertaling

Ik kan je niet vertellen hoe het gebeurd is. Dus ik denk dat we het nooit zullen weten Ik ben altijd te laat en kom tijd te kort Dus ik moet wel heel langzaam zijn Iemand moet te veel gerookt hebben Of is het alleen maar stof Mijn vrienden hebben de neiging om hier met afkeer weg te gaan Mijn flat is een puinhoop, net als altijd Mijn pakken stinken zoals je niet wil weten Troep links, vuilnis rechts Haal me hier weg ik kan er niet meer tegen Als de postbode belt blijf ik in bed Ik kom nooit beneden Mijn koelkast moet van binnen leven Hij maakt rare geluiden Als ik niet weet hoe laat het is gluur ik naar buiten als er zon is Het heeft toch geen zin, mijn geld is op Haal me hier weg, ik kan er niet meer tegen