Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: helloween Songtekst: make fire catch the fly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: helloween - make fire catch the fly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make fire catch the fly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van helloween! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van helloween en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make fire catch the fly .

Origineel

Never again I told myself I’ll play with fire Never again I’ll come too close To this desire My melted wings have just healed When my facetted eyes are bound in fascination Never say never say Never again Never again Alright It’s my last flight Must go on and on Until I die Tonight Into the light Must go on and on One last sigh Make fire catch the fly Never again But just tonight I heed the calling This could be the end I won’t regret then when I’m falling My melted wings have just healed But my little mind is bound in fascination Never say never say Never again Never again Alright It’s my last flight Must go on and on Till I die Tonight Into the light Must go on and on One last sigh Make fire catch the fly

 

Vertaling

Nooit meer. Ik zei tegen mezelf Ik zal met vuur spelen Nooit meer Ik zal te dicht komen bij dit verlangen Mijn gesmolten vleugels zijn net geheeld Wanneer mijn gefacetteerde ogen zijn gebonden in fascinatie Zeg nooit nooit Zeg nooit meer Zeg nooit meer Oké It's my last flight Moet verder en verder gaan Tot ik sterf Vannacht In het licht Moet verder en verder Een laatste zucht Laat het vuur de vlieg vangen Nooit meer. Maar alleen vanavond geef ik gehoor aan de roep Dit kan het einde zijn Ik zal er geen spijt van hebben als ik val Mijn gesmolten vleugels zijn net geheeld Maar mijn kleine geest is gebonden in fascinatie Zeg nooit, zeg nooit Zeg nooit meer Nooit meer Oké Het is mijn laatste vlucht Moet verder en verder Tot ik sterf. Vannacht In het licht Must go on and on Een laatste zucht Laat het vuur de vlieg vangen