Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: helton lima Songtekst: chorei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: helton lima - chorei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chorei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van helton lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van helton lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chorei .

Origineel

Ainda lembro quando você chegou. E me chamou num canto pra gente conversar. Dizendo que por mim não sente mais amor. Falando que ia embora e ia me deixar. Não acreditei, surpreso eu fiquei. Você pegou as malas foi embora. Quando virou as costas eu chorei. Aí eu chorei. Chorei de alegria por você me deixar. Vou ligar pros amigos pra bebemorar. Viver a solteirice sem ninguém pra amar. Curtir a liberdade sem me preocupar. Ligar pro Zé do bar e diz que eu mandei. Fechar aquele bar dizendo que sou rei. Convidar as meninas todas num lugar. Porque a farra não tem hora pra acabar. E se ela me ligar desligue o celular

 

Vertaling

Ik weet nog toen je binnenkwam. En riep me in een hoek voor ons om te praten. Zeggen dat je geen liefde meer voor me voelt. Je zei dat je wegging en me achterliet. Ik kon het niet geloven, ik was verrast. Je pakte je koffers en vertrok. Toen je je omdraaide, huilde ik. Toen huilde ik. Ik huilde van blijdschap dat je me verliet. Ik bel mijn vrienden om het te vieren. Leef single zijn zonder iemand om lief te hebben. Geniet van de vrijheid zonder je zorgen te maken. Bel Zé van de bar en zeg hem dat ik het gezegd heb. Sluit die bar en zeg dat ik de koning ben. Nodig alle meisjes uit op één plek. Omdat er geen tijd is om te stoppen met feesten. En als ze me belt, zet dan je gsm uit