Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: henrique e diego Songtekst: olha pra mim e disfarça

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: henrique e diego - olha pra mim e disfarça ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van olha pra mim e disfarça? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van henrique e diego! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van henrique e diego en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals olha pra mim e disfarça .

Origineel

Ela chega na madrugada. Sempre na surdina. Vidro fechado, carro parado na mesma esquina. E eu vou tentando entender. Porque insisto nesse amor bandido. As vezes confundo se é sentimento ou pura ilusão. Eu sei que se eu me apaixonar. Vai ferir meu coração. E eu vou levando a pior. Nesse amor proibido. Adora fazer barulho. Na cama se solta. Suspira no ouvido. Arranha minhas costas. Eu vou tentando entender. Entre quatro paredes só eu e você, mas na rua. Adora fazer barulho. Na cama se solta. Suspira no ouvido. Arranha minhas costas. Eu vou tentando entender. Entre quatro paredes só eu e você, mas na rua. Olha pra mim e disfarça

 

Vertaling

Ze komt bij dageraad. Altijd in het geniep. Glas gesloten, auto gestopt op dezelfde hoek. En ik probeer het te begrijpen. Waarom ik volhard in deze bandietenliefde. Soms verwar ik of het gevoel is of pure illusie. Ik weet dat als ik verliefd word Vai ferir meu coração. En ik krijg er het ergste van langs. In deze verboden liefde. Het houdt van lawaai maken. In bed laat ze zich gaan. Zucht in mijn oor. Krab mijn rug. Ik probeer het te begrijpen. Tussen vier muren, gewoon jij en ik, maar op straat. Je houdt van lawaai maken. In bed laat je je gaan. Zuchtend in mijn oor. Krab mijn rug. Ik probeer het te begrijpen. Tussen vier muren alleen jij en ik, maar op straat Kijk me aan en vermom je