Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: henrique e diego Songtekst: top do verão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: henrique e diego - top do verão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van top do verão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van henrique e diego! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van henrique e diego en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals top do verão .

Origineel

Tá me dando suador e calafrio. Se ela chega perto dá um arrepio,. É amor, é paixão, é a top das top do verão. Ela é top, é filé,. Todo mundo tá querendo essa mulher. É a gata mais linda do verão. A mulher que dominou meu coração. Ela envolve, ela é quente. Tô ficando maluco inconsequente. Me segura se não faço besteira. Grudo nessa sua boca a noite inteira. Onde ela chega ela vira atração. Quando dança fica louca e vai descendo até o chão. Chão, chão, chão, chão, vai. Tá me dando suador e calafrio. Se ela chega perto dá um arrepio,. É amor, é paixão, é a top das top do verão (2 x)

 

Vertaling

Ik zweet en ril. Als ze dichtbij komt, geeft ze een rilling. Het is liefde, is passie, is de top van de top van de zomer. Ze is top, ze is de beste. Iedereen wil deze vrouw. Ze is het mooiste meisje van de zomer. De vrouw die mijn hart beheerste. Ze is erbij betrokken, ze is heet. Ik word gek, onbelangrijk. Hou me tegen als ik het niet verpest. Ik knabbel de hele nacht aan haar mond. Waar ze ook gaat, ze is de attractie Als ze danst wordt ze gek en gaat op de grond liggen. Vloer, vloer, vloer, vloer, vloer, ga. Ik zweet en ril. Als ze dichtbij komt, krijg ik kippenvel. Het is liefde, het is passie, het is de top van de top van de zomer (2 x)