Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: henrique e juliano Songtekst: medo de te amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: henrique e juliano - medo de te amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van medo de te amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van henrique e juliano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van henrique e juliano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals medo de te amar .

Origineel

Vai ser inevitável se eu te encontrar. Um beijo vai rolar e eu sei que vai doer. Por isso é que to tentando me afastar, mas te confesso. Tá difícil de esquecer, eu tento disfarçar,. Fingir que não te quero pra enganar meu coração,. Desvio o meu olhar pois se eu te ver. Não vou conseguir agir com a razão.. To te querendo tanto, mesmo assim vivo brigando. Com meu coração forçando ele a não se entregar. Numa hora eu to sorrindo noutra. Me pego chorando querendo entender. Esse meu medo de te amar.

 

Vertaling

Het zal onvermijdelijk zijn als ik je vind. Er gaat een kus komen en ik weet dat het pijn gaat doen. Daarom probeer ik weg te blijven, maar ik beken. Het is moeilijk te vergeten, ik probeer het te verbergen. Doe alsof ik niet wil dat je mijn hart voor de gek houdt. Ik kijk weg, want als ik je zie. Ik kan niet handelen met verstand... Ik wil je zo graag, maar ik vecht nog steeds. Ik kan mijn hart niet aan jou laten toegeven. Het ene uur lach ik en het andere. Ik huil omdat ik het wil begrijpen. Dit is mijn angst om van je te houden.