Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: henrique e juliano Songtekst: na boa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: henrique e juliano - na boa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van na boa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van henrique e juliano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van henrique e juliano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals na boa .

Origineel

Se eu olhar pro lado eu vou te ver. Sei que vai estar acompanhada. E por mais que eu queira te querer. Sei que já não sente nada. Você é um exemplo pra mim. E tudo me serviu de lição. Você foi a melhor de todas. Dizem que quem ama perdoa, na boa. Eu me deixei levar, agi pela emoção. Sei que muitas tiveram minha boca. Mas nenhuma delas o meu coração. Então, antes de perguntar. Não tirei a nossa aliança. Pra ver se da sorte da gente voltar. Na boa, perdoa, perdoa

 

Vertaling

Als ik wegkijk, zie ik je. Ik weet dat je bij iemand zult zijn. En hoe graag ik je ook wil. Ik weet dat je niets meer voelt. Jij bent een voorbeeld voor mij. En het is allemaal een les voor mij geweest. Jij was de beste van allemaal. Ze zeggen dat als je liefhebt, je vergeeft. Ik liet me meeslepen, ik handelde op emotie. Ik weet dat velen mijn mond hebben gehad. Maar geen van hen had mijn hart. Dus voordat je het vraagt. Ik heb onze trouwring niet afgedaan. Om te zien of we geluk hebben om weer bij elkaar te komen. Vergeef me, vergeef me, vergeef me.