Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: henrique e juliano Songtekst: só eu pra te amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: henrique e juliano - só eu pra te amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só eu pra te amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van henrique e juliano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van henrique e juliano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só eu pra te amar .

Origineel

Outra vez a mesma história. Coração que nunca aprende. Sei que não caiu a ficha. Sinto muito, mas ela não sente. Chega de buscar em novos amores. Aquele velho amor que me deixou doente. Doente ainda tô, amor ainda tem. O que me ameaça é o que mais me faz bem. Em muitas camas você pode dormir. Mas em qual delas você vai acordar?. De quantas vidas você vai precisar. Pra enxergar que só eu pra te amar?. Em muitas camas você pode dormir. Mas em qual delas você vai acordar?. De quantas vidas você vai precisar. Pra enxergar que só eu pra te amar?. Só o amor pra suportar

 

Vertaling

Hetzelfde verhaal weer. Een hart dat nooit leert. Ik weet dat het nog niet is doorgedrongen. Het spijt me, maar dat doet ze niet. Niet meer zoeken in nieuwe liefdes Die oude liefde die me ziek maakte. Ziek ben ik nog steeds, liefde nog steeds. Wat mij bedreigt is wat mij het meeste goed doet. In veel bedden kun je slapen. Maar in welke zal je wakker worden? Hoeveel levens heb je nodig Om te zien dat ik de enige ben die van je houdt. In veel bedden kun je slapen Maar in welke zal je wakker worden? Hoeveel levens heb je nodig Om te zien dat ik de enige ben die van je kan houden Alleen liefde kan standhouden