Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: henrique e juliano Songtekst: vida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: henrique e juliano - vida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van henrique e juliano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van henrique e juliano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vida .

Origineel

Já era amor antes de ser. Já era seu antes do sim. Já era nós antes que eu pudesse escolher. Eu te encontrei e me perdi. Eu permiti acontecer, aconteceu sem avisar. Isso que é amar. Vida, você entrou na minha vida. E mesmo com tantas feridas. Você me aceitou e o seu amor cicatrizou. Tanto eu errei tanto e tanto perdoou. Será que eu mereço tanto amor. Onde eu fui pedra você plantou flor. E vou seguindo assim. Um passo atrás do outro e não pela razão. E graças a você eu sou mais coração. Dizem que a vida ensina,. Mas você que me ensinou o que é o amor. Eu vou seguindo assim. Me desculpe por tudo que eu te fiz passar. Era meu jeito torto de amar. Eu agradeço a Deus por ter você aqui. E ser o meu amor. Vida, você entrou na minha vida. E mesmo com tantas feridas. Você me aceitou e o seu amor cicatrizou. Tanto eu errei tanto e tanto perdoou. Será que eu mereço tanto amor. Onde eu fui pedra você plantou flor. E vou seguindo assim. Um passo atrás do outro e não pela razão. E graças a você eu sou mais coração. Dizem que a vida ensina,. Mas você que me ensinou o que é amor. Eu vou seguindo assim. Me desculpe por tudo que eu te fiz passar. Era meu jeito torto de amar. Eu agradeço a Deus por ter você aqui. Eu vou seguindo assim. Me desculpe por tudo que eu te fiz passar. Era meu jeito torto de amar. Eu agradeço a Deus por ter você aqui. E ser o meu amor

 

Vertaling

Het was al liefde voordat het was. Het was van jou voordat ik ja zei. Het was ons voordat ik kon kiezen. Ik vond jou en verloor mezelf. Ik liet het gebeuren, het gebeurde zonder waarschuwing. Dat is wat liefde is. Leven, jij kwam in mijn leven. En zelfs met zoveel wonden U accepteerde me en uw liefde genas. Zoveel heb ik fout gedaan en zoveel heb jij vergeven. Verdien ik zoveel liefde. Waar ik steen was, plantte jij bloem. En zo ga ik verder. De ene stap na de andere en niet met reden. En dankzij jou heb ik meer hart. Ze zeggen dat het leven leert,. Maar je hebt me geleerd wat liefde is. Ik ga zo door. Het spijt me voor alles wat ik je heb aangedaan. Het was mijn kromme manier van liefhebben. Ik dank God dat ik je hier heb. En om mijn liefde te zijn. Leven, jij kwam in mijn leven. En zelfs met zoveel wonden. U accepteerde me en uw liefde genas. Zoveel heb ik fout gedaan en zoveel heb jij vergeven. Verdien ik zoveel liefde. Waar ik steen was, plantte jij bloem. En zo ga ik verder. De ene stap na de andere en niet met reden. En dankzij jou heb ik meer hart. Ze zeggen dat het leven leert,. Maar jij was het die me leerde wat liefde is. Ik ga zo door. Het spijt me voor alles wat ik je heb aangedaan. Het was mijn kromme manier van liefhebben. Ik dank God dat je hier bent. Ik ga zo door. Het spijt me voor alles wat ik je heb aangedaan. Het was mijn kromme manier van liefhebben. Ik dank God dat ik je hier heb. En wees mijn liefde