Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: henrique marx Songtekst: risca o meu nome

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: henrique marx - risca o meu nome ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van risca o meu nome? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van henrique marx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van henrique marx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals risca o meu nome .

Origineel

Risca amor. Por favor. Risca o meu nome da lista. Risca amor. Por favor. Risca o meu nome da sua lista. Se eu não faço parte da sua vida. Se você diz a todos que não me quer mais. Então porque ainda sonda as suas amigas. Se estou namorando. Se estou vivendo em paz. Não consigo entender sua preocupação. Foi você que escolheu essa situação. E diz que não esta arrependida. Que fui apenas um nome em sua lista

 

Vertaling

Kras liefde. Alsjeblieft. Alsjeblieft. Alsjeblieft. Schrap mijn naam van de lijst. Streep het door, baby. Streep het door, alsjeblieft. Schrap mijn naam van je lijst. Als ik geen deel uitmaak van je leven Als je iedereen vertelt dat je me niet meer wilt. Waarom ben je dan nog steeds je vrienden aan het ondervragen. Als ik aan het daten ben. Als ik in vrede leef. Ik begrijp je bezorgdheid niet. Jij bent degene die deze situatie heeft gekozen. En je zegt dat je er geen spijt van hebt. Dat ik gewoon een naam was op je lijst