Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: henrique marx Songtekst: sol sagrado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: henrique marx - sol sagrado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sol sagrado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van henrique marx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van henrique marx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sol sagrado .

Origineel

Teu olhar me lança em alto mar. Tua boca fere a canção. Neste louco som do coração. Teu sorriso lindo me seduz. Tua sombra ainda é minha luz. Como é gostoso o som do amor. Se o meu sangue corre na canção. É que as notas me saem do coração. Não exige faca pra cortar. Este nó tão cego sobre mim. Não se furte força em me amar. Quero ser pra sempre assim feliz. Não se dobra o senso sem sentir. Não se ganha nada em se mentir. Sem que o ontem fosse o amanhã. Nem que o sol sagrado seja em vão. Mesmo assim te quero em minhas mãos

 

Vertaling

Je blik werpt me op volle zee. Je mond doorboort het lied. In dit gekke geluid van het hart. Je mooie glimlach verleidt me. Jouw schaduw is nog steeds mijn licht. Hoe zoet is het geluid van liefde. Als mijn bloed in het lied stroomt. Het is omdat de noten uit mijn hart komen. Het vereist geen mes om te snijden Deze knoop is zo blind voor mij. Wees niet bang om van me te houden. Ik wil voor altijd zo gelukkig zijn. Je kunt je gevoel niet buigen zonder gevoel. Er valt niets te winnen met liegen. Zonder dat gisteren morgen is. Noch dat de heilige zon tevergeefs is. Zelfs dan wil ik je in mijn handen