Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hey violet Songtekst: this is me breaking up with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hey violet - this is me breaking up with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this is me breaking up with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hey violet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hey violet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this is me breaking up with you .

Origineel

Can't you see what I'm trying to do? (This is me breaking up with you) I'm young and I wanna try someone new (This is me breaking up with you) Not getting married Not having kids Why should we go on longer than this? I'm sorry baby, it's time to go If I'll ever settle down, I just don't know If I'll ever settle down, I just don't know Can't you see what I'm trying to do? (This is me breaking up with you) You're really sweet and I don't wanna be rude (This is me breaking up with you) Dinner and movies, I've had enough I want adventure, I need the rush So many faces out on the road If I'll ever settle down, I just don't know If I'll ever settle down, I just don't know Not getting married Not having kids Why should we go on longer than this? I'm sorry baby, it's time to go If I'll ever settle down, I just don't know If I'll ever settle down, I just don't know Can't you see what I'm trying to do? (This is me breaking up with you) Please don't cry 'cause I'm not in the mood (This is me breaking up with you) You'll find a girl, she'll be just right I promise babe, you'll be just fine My phone is dying, I gotta go Will I ever settle down, I just don't know Will I ever settle down, I just don't know

 

Vertaling

Zie je niet wat ik probeer te doen? (Dit ben ik die het met je uitmaakt) I'm young and I wanna try someone new (Dit ben ik die het uitmaakt met jou) Niet trouwen. Geen kinderen krijgen. Waarom zouden we nog langer dan dit doorgaan? Het spijt me schat, het is tijd om te gaan. Of ik me ooit zal settelen, ik weet het gewoon niet Of ik me ooit zal settelen, ik weet het gewoon niet Zie je niet wat ik probeer te doen? (Dit ben ik die het met je uitmaakt) Je bent echt lief en ik wil niet onbeleefd zijn (Dit ben ik die het met je uitmaakt) Diner en films, ik heb er genoeg van Ik wil avontuur, ik heb de kick nodig Zoveel gezichten op de weg Of ik me ooit zal settelen, ik weet het gewoon niet Of ik me ooit zal settelen, ik weet het gewoon niet Niet trouwen Geen kinderen krijgen Waarom zouden we langer doorgaan dan dit? Het spijt me schat, het is tijd om te gaan Of ik me ooit zal settelen, ik weet het gewoon niet If I'll ever settle down, I just don't know Zie je niet wat ik probeer te doen? (Dit ben ik die het met je uitmaakt) Huil alsjeblieft niet, want ik ben niet in de stemming (Dit ben ik die het met je uitmaakt) You'll find a girl, she'll be just right Ik beloof het schat, het komt goed met je Mijn telefoon is stervende, ik moet gaan Zal ik me ooit vestigen, ik weet het gewoon niet Zal ik me ooit vestigen, ik weet het gewoon niet