Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hil st. soul Songtekst: just a matter of time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hil st. soul - just a matter of time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just a matter of time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hil st. soul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hil st. soul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just a matter of time .

Origineel

Though you don't call anymore I sit and wait in vain I guess I'll rap on your door Tap on your window pane I want to tell you Baby The changes I've been going through Missing you. Listen you 'Till you come back to me That's what I'm gonna do Why did you have to decide You had to set me free I'm gonna swallow my pride I'm gonna beg you to (please baby please) see me I'm gonna walk by meself Just to prove that my love is true Oh, for you baby 'Till you come back to me That's what I'm gonna do Living for you my dear Is like living in a world of constant fear In my plea, I've got to make you see That our love is dying Although your phone you ignore Somehow I must explain I'm gonna rap on your door Tap on your window pane I'm gonna camp on your step Until I get through to you I've got to change your view baby 'Till you come back to me That's what I'm gonna do

 

Vertaling

Hoewel je niet meer belt Ik zit en wacht tevergeefs Ik denk dat ik maar op je deur klop Klop op je raam Ik wil je vertellen Baby De veranderingen die ik heb doorgemaakt Ik mis je. Naar je luisteren 'Tot je bij me terugkomt Dat is wat ik ga doen Waarom moest je beslissen Je moest me bevrijden Ik ga mijn trots inslikken Ik ga je smeken om me te zien. Ik ga alleen lopen Alleen om te bewijzen dat mijn liefde waar is Oh, voor jou baby Tot je naar me terugkomt Dat is wat ik ga doen Leven voor jou mijn liefste Is als leven in een wereld van constante angst In mijn pleidooi, moet ik je laten inzien Dat onze liefde stervende is Hoewel je de telefoon negeert Ergens moet ik het uitleggen Ik ga op je deur kloppen Tik op je raam Ik ga op je stoep kamperen Tot ik tot je doordring Ik moet je blik veranderen, schatje 'Till you come back to me Dat is wat ik ga doen