Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hilary duff Songtekst: dreamer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hilary duff - dreamer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dreamer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hilary duff! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hilary duff en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dreamer .

Origineel

I'm at the grocery store and there you are, just watching me Pick up my clothes from the cleaners and look who I see I try to lose you in my car But you won't go away Come on, buddy, don't you think you've overstayed your stay? Don't you have better things to do with your life Than hang around and stare at me, and complicate mine? Your eyes must burn so bad 'cause you haven't blinked You and me will never be If that's what you think Oh, you're such a dreamer But I'm not a believer in All the things that you dream Stop watching me Stop watching me I go to bed, and I wake up Isn't that interesting? I brush my teeth, and feed my dogs Isn't that thrilling? (Don't you think that that's thrilling, don't you think?) It must be fun to follow me, pretending we're a thing It's just so messed up, can't you see That you're just scaring me? Oh, you're such a dreamer But I'm not a believer in All the things that you dream Stop watching me Stop watching me Oh, you're such a dreamer But I'm not a believer in All the things that you dream Stop watching me Stop watching me Don't you have better things to do with your life Than hang around and stare at me, and complicate mine? Don't you have better things to do with your life Than hang around and stare at me, and complicate mine? Oh, you're such a dreamer (You're such a dreamer) But I'm not a believer (I'm not a believer) In all the things that you dream (In everything that you dream) Stop watching me Stop watching me Oh, you're such a dreamer (You're such a dreamer) But I'm not a believer (But I'm not gonna believe in what you think) Stop watching me [Repeat: x5]

 

Vertaling

Ik ben in de supermarkt en daar ben je, je kijkt naar me. Ik haal mijn kleren op bij de stomerij en kijk eens wie ik zie. Ik probeer je kwijt te raken in mijn auto But you won't go away Kom op, vriend, denk je niet dat je te lang bent gebleven? Heb je niets beters te doen met je leven dan rond te hangen en naar mij te staren, en het mijne te compliceren? Je ogen moeten zo erg branden, omdat je niet met je ogen knippert. Jij en ik zullen nooit samen zijn. Als dat is wat je denkt Oh, je bent zo'n dromer Maar ik geloof niet in Al de dingen die je droomt Stop met naar me te kijken Stop met naar me te kijken Ik ga naar bed, en ik word wakker Is dat niet interessant? Ik poets mijn tanden, en voer mijn honden Is dat niet opwindend? (Vind je dat niet opwindend? Vind je dat niet opwindend?) Het moet leuk zijn om mij te volgen, doen alsof we een ding zijn Het is gewoon zo gestoord, zie je dat niet Dat je me gewoon bang maakt? Oh, je bent zo'n dromer But I'm not a believer in Al de dingen die je droomt Stop met naar me te kijken. Stop met naar me te kijken Oh, je bent zo'n dromer But I'm not a believer in Al de dingen die je droomt Stop met naar me te kijken Stop met naar me te kijken Heb je niets beters te doen met je leven dan rond te hangen en naar me te staren, en het mijne te compliceren? Heb je geen betere dingen te doen met je leven dan rond te hangen en naar me te staren, en het mijne te compliceren? Oh, je bent zo'n dromer (Je bent zo'n dromer) But I'm not a believer (Ik ben geen gelovige) In alles wat je droomt (In alles wat je droomt) Stop met naar me te kijken Stop met naar me te kijken Oh, je bent zo'n dromer (Je bent zo'n dromer) But I'm not a believer (But I'm not gonna believe in what you think) Stop met naar me te kijken [Herhaal: x5]