Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hilary duff Songtekst: workin' it out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hilary duff - workin' it out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van workin' it out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hilary duff! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hilary duff en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals workin' it out .

Origineel

Some days I start off draggin' my feet Some days I want to fly Some days it all makes sense to me Some days I just don't want to know why Hey, hey, I'm not giving up, no Gonna stand up and shout it No way, I'm not slackin' off or backin' out or crackin' up without doubt I'm workin' it out Sometimes I'm just surrounded by friends Sometimes we've never met Sometimes I pray for something I need But hey, you never know what you're gonna get And It's hard enough to be what you are Harder to be what you're not It's hard to know what you need to get Harder to know what you've got

 

Vertaling

Sommige dagen begin ik met mijn voeten te slepen Sommige dagen wil ik vliegen Sommige dagen is het allemaal logisch voor mij Sommige dagen wil ik gewoon niet weten waarom Hé, hé, ik geef het niet op, nee Ik ga opstaan en het roepen No way, I'm not slackin' off or backin' out or crackin' up without doubt I'm workin' it out Sometimes I'm just surrounded by friends Soms hebben we elkaar nooit ontmoet Soms bid ik voor iets dat ik nodig heb Maar hé, je weet nooit wat je zult krijgen En Het is al moeilijk genoeg om te zijn wat je bent Harder om te zijn wat je niet bent Het is moeilijk om te weten wat je nodig hebt om te krijgen Moeilijker om te weten wat je hebt