Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Hillsong Songtekst: This Is Living

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Hillsong - This Is Living ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van This Is Living? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Hillsong! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter H van Hillsong en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals This Is Living .

Origineel

This is living Verse 1 Waking up knowing there's a reason All my dreams come alive Life is for living with You I've made my decision Verse 2 You lift me up, fill my eyes with wonder Forever young in Your love This freedom's untainted with You No moment is wasted Chorus See the sun now bursting through the clouds Black and white turns to colour all around All is new, in the Savior I am found This is living now This is living now Verse 3 You lead the way, God You're right beside me In Your love I'm complete There's nothing like living with You This life You created I choose Chorus See the sun now bursting through the clouds Black and white turn to color all around All is new, in the Savior I am found This is living now This is living now Bridge You take me higher than I've been before It's Your perfect love that sees me soar God your freedom is an open door You are everything I want and more Chorus(half, rustig) See the sun now bursting through the clouds Black and white turn to color all around All is new, in the Savior I am found(rustig) Chrorus(vol) See the sun now bursting through the clouds Black and white turn to color all around All is new, in the Savior I am found This is living now This is living now Bridge You take me higher than I've been before It's Your perfect love that sees me soar God your freedom is an open door You are everything I want and more

 

Vertaling

Dit is leven Vers 1 Wakker worden wetende dat er een reden is Al mijn dromen komen tot leven Het leven is om met U te leven Ik heb mijn beslissing genomen Vers 2 Je tilt me op, vult mijn ogen met verwondering Voor altijd jong in Jouw liefde Deze vrijheid is niet bedekt met jou Er is geen moment verspild Koor Zie de zon nu door de wolken barsten Zwart en wit worden overal kleurig Alles is nieuw, in de Heiland ben ik gevonden Dit leeft nu Dit leeft nu Vers 3 Jij gaat voorop, God. Je hebt gelijk naast mij In Jouw liefde ben ik compleet Er gaat niets boven het leven met Jou Dit leven dat je hebt gemaakt, kies ik Koor Zie de zon nu door de wolken barsten Zwart en wit kleuren om Alles is nieuw, in de Heiland ben ik gevonden Dit leeft nu Dit leeft nu Brug Je neemt me hoger dan ik eerder ben geweest Het is jouw perfecte liefde die me ziet stijgen God, jouw vrijheid is een open deur Jij bent alles wat ik wil en meer Chorus (half, rustig) Zie de zon nu door de wolken barsten Zwart en wit kleuren om Alles is nieuw, in de Heiland ben ik gevonden (rustig) Chrorus (vol) Zie de zon nu door de wolken barsten Zwart en wit kleuren om Alles is nieuw, in de Heiland ben ik gevonden Dit leeft nu Dit leeft nu Brug Je neemt me hoger dan ik eerder ben geweest Het is jouw perfecte liefde die me ziet stijgen God, jouw vrijheid is een open deur Jij bent alles wat ik wil en meer