Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hillsong Songtekst: to the ends of the earth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hillsong - to the ends of the earth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van to the ends of the earth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hillsong! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hillsong en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals to the ends of the earth .

Origineel

Love unfailing Overtaking my heart You take me in Finding peace again Fear is lost in all you are And I would give the world to tell you're story 'Cause I know that you've called me I know that you've called me I've lost myself for good within your promise And I won't hide it I won't hide it Jesus, I believe in You And I would go, to the ends of the earth To the ends of the earth For you alone are the son of God And all the world will see That You are God You are God

 

Vertaling

Onvermoeibare liefde Overweldigt mijn hart Je neemt me in je op Ik vind weer vrede Angst is verloren in alles wat je bent En ik zou de wereld geven om jouw verhaal te vertellen Want ik weet dat je me geroepen hebt Ik weet dat je me geroepen hebt Ik heb mezelf voorgoed verloren in jouw belofte En ik zal het niet verbergen Ik zal het niet verbergen Jezus, ik geloof in U En ik wil gaan, naar het einde van de aarde Tot het einde van de aarde Want U alleen bent de zoon van God En de hele wereld zal zien dat U God bent U bent God