Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hillsong united Songtekst: closer than you know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hillsong united - closer than you know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van closer than you know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hillsong united! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hillsong united en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals closer than you know .

Origineel

[Verse 1] I tempered the storm Though your faith was small I prayed while you slept And the night waged war We stood at the fire And we walked on sea And we drank of the wine That was made of Me [Pre-Chorus] Don't turn your eyes from Me For My love won't be undone Don't hide your face from Me For My light has surely come Surely come surely come [Verse 2] I carried that cross And I felt your pain I took up your crown And I wore your shame And death was a fire And its teeth were grim But I left it behind A'Long with all your sin [Pre-Chorus 2] Don't turn away from Me For My love won't be undone Don't hide your face from Me For My light has surely come Surely come surely come [Chorus] Lift up your eyes and see Heaven is closer than you know Lift up your voice and sing Know that My love won't let you go And I won't forsake you Lift up your eyes and see Heaven is closer than you know Know I'll never forsake you So lift up your voice and sing Know that My love won't let you go And My light has surely come Surely come surely come And I'm closer than you know And I'm closer than you know [Bridge] Lord I hear You I know You're there Closer now than my skin and bones could dare Breathing deep within me You are always with me I can see You where eyes can't stare Brighter now than the sun could ever dare Breathing all around me (God I know that You are here) Lord I hear You I know You're there Closer now than my skin and bones could dare Breathing deep within me You are always with me I can see You where eyes can't stare Brighter now than the sun could ever dare Breathing all around me God I know that You are here For I'm Yours and You are mine And my soul knows well You are here You are here And my soul will praise You And my soul will praise Your Name Singing Holy is Your Name Holy is Your name God Jesus Jesus

 

Vertaling

[Verse 1] Ik heb de storm getemperd Hoewel je geloof klein was Ik bad terwijl je sliep En de nacht voerde oorlog We stonden bij het vuur En we liepen op zee En we dronken van de wijn Die van Mij gemaakt was [Pre-Chorus] Wend je ogen niet van Mij af Want Mijn liefde zal niet ongedaan worden gemaakt Verberg je gezicht niet voor Mij Want Mijn licht is zeker gekomen Zeker gekomen, zeker gekomen [Vers 2] Ik droeg dat kruis En ik voelde jouw pijn Ik nam jouw kroon op En ik droeg jouw schaamte En de dood was een vuur En zijn tanden waren grimmig Maar ik liet het achter A'Long with all your sin [Pre-Chorus 2] Keer je niet van Mij af Want Mijn liefde zal niet ongedaan worden gemaakt Verberg je gezicht niet voor Mij Want Mijn licht is zeker gekomen Zeker gekomen, zeker gekomen [refrein] Hef je ogen op en zie De hemel is dichterbij dan je weet Verhef je stem en zing Weet dat Mijn liefde je niet zal laten gaan En ik laat je niet in de steek Hef je ogen op en zie De hemel is dichterbij dan je weet Weet dat ik je nooit in de steek zal laten Dus verhef je stem en zing Weet dat Mijn liefde je niet zal laten gaan En Mijn licht is zeker gekomen Zeker gekomen, zeker gekomen En Ik ben dichterbij dan je weet En Ik ben dichterbij dan je weet [Brug] Heer ik hoor U ik weet dat U er bent Dichterbij dan mijn huid en botten durven Diep in mij ademend U bent altijd bij me Ik kan U zien waar ogen niet kunnen staren Helderder dan de zon ooit zou durven Ademend om me heen (God ik weet dat U hier bent) Heer ik hoor U ik weet dat U er bent Dichterbij dan mijn huid en botten durven Diep in mij ademt U bent altijd bij me Ik kan U zien waar ogen niet kunnen staren Helderder dan de zon ooit zou durven Ademend om me heen God ik weet dat U hier bent Want ik ben van U en U bent van mij En mijn ziel weet goed U bent hier U bent hier En mijn ziel zal U loven En mijn ziel zal Uw naam loven Zingen Heilig is Uw naam Heilig is Uw naam God Jezus Jezus