Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hillsong worship Songtekst: angel of the lord

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hillsong worship - angel of the lord ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel of the lord? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hillsong worship! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hillsong worship en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel of the lord .

Origineel

The Lord's my Shepherd, I have everything I need Mercy and love follow me Though I walk through the dark valley of death, I will Not be afraid for He's here The Lord's my refuge, no evil can come near me Dwelling in His secret place I put my trust in Him, He is my shield, I will Let His peace rule in my heart Surely, the Angel of the Lord is around me I have no cause to fear, my God will not forsake me I am His child, now no enemy can touch me I will not die but live to tell what He has done He has ransomed me, He gave me all authority Power, love and a sound mind Strong in the Lord and the power of His might, I will Put on His amour and stand Surely, the Angel of the Lord is around me I have no cause to fear, my God will not forsake me I am my Father's child, now no enemy can touch me I will not die but live to tell what He has done I know, surely, the Angel of the Lord is around me I have no cause to fear, my God will not forsake me I am my Father's child, now no enemy can touch me I will not die but live to tell what He has done

 

Vertaling

De Heer is mijn herder, ik heb alles wat ik nodig heb Barmhartigheid en liefde volgen mij Al loop ik door het donkere dal van de dood, ik zal niet bang zijn, want Hij is hier De Heer is mijn toevluchtsoord, geen kwaad kan mij naderen Ik woon in Zijn geheime plaats Ik stel mijn vertrouwen in Hem, Hij is mijn schild, ik zal Zijn vrede in mijn hart laten heersen Zeker, de engel van de Heer is om mij heen Ik heb geen reden om te vrezen, mijn God zal mij niet verlaten Ik ben zijn kind, nu kan geen vijand mij nog raken Ik zal niet sterven, maar leven om te vertellen wat Hij heeft gedaan Hij heeft mij vrijgekocht, Hij heeft mij alle macht gegeven Kracht, liefde en een gezonde geest. Sterk in de Heer en de kracht van zijn macht, zal ik Zijn amour aantrekken en standhouden Zeker, de engel van de Heer is om mij heen Ik heb geen reden om te vrezen, mijn God zal mij niet verlaten Ik ben het kind van mijn Vader, nu kan geen vijand mij nog raken Ik zal niet sterven, maar leven om te vertellen wat Hij heeft gedaan. Ik weet zeker dat de engel van de Heer om mij heen is Ik heb geen reden om te vrezen, mijn God zal mij niet verlaten Ik ben het kind van mijn Vader, nu kan geen vijand mij nog raken Ik zal niet sterven, maar leven om te vertellen wat Hij heeft gedaan