Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hillsong worship Songtekst: eden

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hillsong worship - eden ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eden? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hillsong worship! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hillsong worship en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eden .

Origineel

[Verse 1] O Eden's tree Where the seed of sin began And the serpent thought it my defeat I found Your grace When I least deserved a chance For I am Adam I am Eve And you made clothes to cover me [Chorus] Now and then Start to end You are still restoring For there is more Up ahead Than all that's gone before me A life beyond mistakes For Eden's not the end [Verse 2] O Calvary's tree Where the second Adam died And the devil tasted his defeat Still I found Your grace When I least deserved a chance For I'm a thief upon a tree And You say Glory waits for me [Chorus] Now and then Start to end You are still restoring For there is more Up ahead Than all that's gone before me A life beyond the pain For Calvary's not the end [Bridge] The vast extent of my regrets And all my deepest fears Were lost the within the garden Where You wept in blood and tears So now I won't know the sting of death Should ever he appear For the serpent tried to end Your life But he only bruised Your heel See the empty grave is overgrown And the earth begins to heal For the enemy is overthrown And the darkness finally yields Now I don't owe a thing to death Should ever he appear For death can only borrow breath No longer can he steal [Chorus] Now and then Start to end You are still restoring For there is more Up ahead Than all that's gone before me A life beyond the grave For death is not the end

 

Vertaling

[Vers 1] O Eden's boom Waar het zaad der zonde begon En de slang dacht dat het mijn nederlaag was Ik vond Uw genade Toen ik het minst een kans verdiende Want ik ben Adam Ik ben Eva En U maakte kleren om me te bedekken [refrein] Nu en dan Van begin tot eind U bent nog steeds aan het herstellen Want er is meer Vooruit Dan alles wat me is voorgegaan Een leven voorbij fouten Want Eden is niet het einde [Vers 2] O Calvary's boom Waar de tweede Adam stierf En de duivel zijn nederlaag proefde Toch vond ik Uw genade Toen ik het minst een kans verdiende Want ik ben een dief op een boom En U zegt dat de glorie op mij wacht [refrein] Nu en dan Van begin tot eind U bent nog steeds herstellende Want er is meer Vooruit Dan alles wat me is voorgegaan Een leven voorbij de pijn Want Calvary is niet het einde [Brug] De enorme omvang van mijn spijt En al mijn diepste angsten Waren verloren in de tuin Waar U weende in bloed en tranen Dus nu zal ik de angel van de dood niet kennen Mocht hij ooit verschijnen Want de slang probeerde Uw leven te beëindigen Maar hij kneusde slechts Uw hiel Zie het lege graf is begroeid En de aarde begint te helen Want de vijand is overwonnen En de duisternis geeft eindelijk toe Nu ben ik niets meer verschuldigd aan de dood Mocht hij ooit verschijnen Want de dood kan alleen adem lenen Niet langer kan hij stelen [refrein] Nu en dan Van begin tot eind Je bent nog steeds aan het herstellen Want er is meer Vooruit Dan alles wat mij is voorgegaan Een leven voorbij het graf Want de dood is niet het einde