Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hillsong worship Songtekst: higher

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hillsong worship - higher ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van higher? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hillsong worship! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hillsong worship en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals higher .

Origineel

You came to save the world To rescue me To rescue me You came to give us hope You're all I need You're all I need You set our hearts on fire It burns in me It burns in me Now You awaken us For all to see For all to see Because Your love has set me free Because Your love will never leave Because You live and died for me I live for You alone We lift You higher Our God Your Name be lifted higher In everything We lift You up We lift You up We lift You up

 

Vertaling

Je kwam om de wereld te redden Om mij te redden Om mij te redden Je kwam om ons hoop te geven U bent alles wat ik nodig heb Je bent alles wat ik nodig heb Je zet onze harten in vuur en vlam Het brandt in mij Het brandt in mij Nu wekt U ons Zodat iedereen het kan zien Zodat iedereen het kan zien Omdat Uw liefde mij heeft bevrijd Omdat Uw liefde mij nooit zal verlaten Omdat U leeft en bent gestorven voor mij Ik leef alleen voor U We tillen U hoger Onze God Uw naam wordt hoger verheven In alles We tillen U op We tillen U omhoog Wij verheffen U