Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hillsong worship Songtekst: i live for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hillsong worship - i live for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i live for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hillsong worship! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hillsong worship en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i live for you .

Origineel

The day I found You You made my world brand new And You covered it with love Changed my direction And now I'm heaven bound I'm running to You Once lost, but now I'm found in You Once shipwrecked now I'm grateful these days I live for You Like a river, You flood my soul with love Overflowing into joy Like a downpour, Your spirit raining down Let it fall, Let it fall I'm living for the King I live for You

 

Vertaling

De dag dat ik jou vond Je maakte mijn wereld gloednieuw En U bedekte het met liefde veranderde mijn richting En nu ben ik hemelgebonden Ik ren naar jou Eens was ik verdwaald, maar nu ben ik in U gevonden Ooit schipbreuk geleden, nu ben ik deze dagen dankbaar Ik leef voor U Als een rivier overspoelt U mijn ziel met liefde Overvloeiend in vreugde Als een stortbui, Uw geest regent naar beneden Laat het vallen, laat het vallen Ik leef voor de koning Ik leef voor U