Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hillsong worship Songtekst: rey salvador

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hillsong worship - rey salvador ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rey salvador? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hillsong worship! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hillsong worship en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rey salvador .

Origineel

Los débiles pueden decir Fuerte soy en aquél Que resucitó por mi Los pobres confiesan hoy Mi esperanza está en él Bendecido estoy Que arda en nuestro corazón Un fuego que consuma todo Por ti Y con los cielos cantaré Eres el rey Te amo dios Te adoraré Eres señor Solo tú eres fiel Tu iglesia es la novia que Viste en tu corazón Al dar tu vida en la cruz La salvación es de todo aquel Que te acepta a ti Y recibe tu perdón Coro 2 Te amo dios Te adoraré Eres señor Solo tú eres fiel Diste a jesús Para llevar Por mí la cruz Toda mi maldad Te amo dios Te adoraré Tu amor restauró Mi esperanza y fe Mi vida doy Para honrar Tu amor señor Rey salvador

 

Vertaling

De zwakken kunnen zeggen Ik ben sterk in hem Die voor mij opstond De armen bekennen vandaag Mijn hoop is op hem Gezegend ben ik Moge het branden in onze harten Een vuur dat alles verteert Omwille van jou En met de hemelen zal ik zingen Jij bent de koning Ik hou van je god Ik zal u aanbidden U bent heer U alleen bent getrouw Uw kerk is de bruid die Je zag in je hart Door je leven te geven aan het kruis Redding is voor iedereen Die jou accepteert En ontvangt uw vergiffenis Refrein 2 Ik hou van je God Ik zal u aanbidden U bent Heer U alleen bent getrouw Je gaf Jezus Om te dragen Voor mij is het kruis Al mijn slechtheid Ik hou van je God Ik zal u aanbidden Uw liefde hersteld Mijn hoop en geloof Mijn leven geef ik Om te eren Uw liefde Heer Redder Koning