Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hillsong worship Songtekst: you alone are god

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hillsong worship - you alone are god ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you alone are god? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hillsong worship! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hillsong worship en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you alone are god .

Origineel

I confess my hope In the light of Your salvation Where I lose myself I will find You're all I need Sing my soul Of the Savior's love Sing my soul Unto God alone I will meet You here In the life we call surrender Let the world I know Be the glory of Your grace You alone are God You alone are God We declare the glory of Your name Reign in all the earth Reign in all the earth Jesus

 

Vertaling

Ik belijd mijn hoop In het licht van Uw verlossing Waar ik mezelf verlies zal ik vinden dat U alles bent wat ik nodig heb Zing mijn ziel Van de liefde van de Heiland Zing mijn ziel Tot God alleen Ik zal U hier ontmoeten In het leven dat we overgave noemen Laat de wereld die ik ken de glorie zijn van Uw genade U alleen bent God U alleen bent God Wij verklaren de glorie van Uw naam Heers over de hele aarde Heers over de hele aarde Jezus