Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hillsong Songtekst: you saw me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hillsong - you saw me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you saw me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hillsong! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hillsong en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you saw me .

Origineel

Your glory fills the heavens Your glory fills the earth Still You chose surrender You gave Yourself for me God of my salvation Hope of righteousness You paid the price of freedom You took a lonely cross I'll bless the Lord always Bless Your holy name [Chorus] And You saw me When You took a crown of thorns And Your blood washed over me And You loved me Through the nails that you bore And Your blood washes over me Amazing like no other Grace without an end As Your word had promised You died and rose again I'll bless the Lord always Bless Your holy name [Repeat: x 2] [Chorus: x 2] I'll bless the Lord always Bless Your holy name [Repeat: x 2] [Chorus: x 2]

 

Vertaling

Uw glorie vult de hemelen Uw glorie vult de aarde Toch koos U voor overgave U gaf Uzelf voor mij God van mijn redding Hoop op gerechtigheid U betaalde de prijs van de vrijheid U nam een eenzaam kruis Ik zal de Heer altijd zegenen Zegen Uw heilige naam [refrein] En U zag mij Toen U een doornenkroon nam En Uw bloed over mij spoelde En U hield van mij Door de spijkers die U droeg En Uw bloed spoelde over mij heen Verbazingwekkend als geen ander Genade zonder einde Zoals Uw woord had beloofd U bent gestorven en weer opgestaan Ik zal de Heer altijd zegenen Zegen Uw heilige naam [Herhaling: x 2] [refrein: x 2] Ik zal de Heer altijd zegenen Zegen Uw heilige naam [Herhaal: x 2] [Refrein: x 2]