Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Hillsong Young And Free Songtekst: Back To Life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Hillsong Young And Free - Back To Life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Back To Life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Hillsong Young And Free! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter H van Hillsong Young And Free en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Back To Life .

Origineel

Here in my heart You have found Your place Replacing fear with Your freedom You lift me up You lift me up When all seems lost in my brokenness I call Your Name and You answer Held by Your love Held by Your love In the night Through the struggle, through the trial You have made my burden light You have brought me back to life again Your love it wipes every tear away You calm the storms that surround me You carry me You carry me Your light breaks through in my darkest hour Your love is strong in my weakness You are enough You are enough You won't let go So I will follow All I am Yours now and forever You won't let go So I will follow With all I am In the night Through the struggle, through the trial You have made my burden light You have brought me back to life again You won't let go So I will follow All I am Yours now and forever You won't let go So I will follow With all I am [x2] In the night Through the struggle, through the trial You have made my burden light You have brought me back to life again

 

Vertaling

Hier in mijn hart heb je je plaats gevonden Vrees met je vrijheid vervangen Je tilt me ??op Je tilt me ??op Wanneer alles in mijn gebrokenheid verloren gaat Ik bel je naam en je antwoordt Gehouden door Uw liefde Gehouden door Uw liefde In de nacht Door de strijd, door het proces Je hebt mijn lastlicht gemaakt Je hebt me weer tot leven gebracht Jouw liefde, ze veegt elke traan weg Je kalme de stormen die me omringen Jij draagt ??me Je draagt ??me Uw licht breekt door in mijn donkerste uur Jouw liefde is sterk in mijn zwakte Jij bent genoeg Jij bent genoeg Je zal niet loslaten Dus ik zal volgen Alles wat ik ben Met vriendelijke groet, nu en voor altijd Je zal niet loslaten Dus ik zal volgen Met alles wat ik ben In de nacht Door de strijd, door het proces Je hebt mijn lastlicht gemaakt Je hebt me weer tot leven gebracht Je zal niet loslaten Dus ik zal volgen Alles wat ik ben Met vriendelijke groet, nu en voor altijd Je zal niet loslaten Dus ik zal volgen Met alles wat ik ben [X2] In de nacht Door de strijd, door het proces Je hebt mijn lastlicht gemaakt Je hebt me weer tot leven gebracht