Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: him Songtekst: salt in our wounds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: him - salt in our wounds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van salt in our wounds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van him! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van him en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals salt in our wounds .

Origineel

Here we are. In the maelstrom of love. Waiting for the call. To sooth our hearts. Here we are. And don't know how to stop. Waiting for the war. To end it all. Love is insane and baby. We are too. It's our hearts little grave. And the salt in our wounds. Love is insane and baby. So we too, yeah. It's our hearts little grave. And the salt in our wounds. Here we are. Right back where we began. Waiting for sweet love. With open arms. Here we are. Just like before. Waiting for the warmth. Of that tender storm. Love is insane and baby. We are too. It's our hearts little grave. And the salt in our wounds. Love is insane and baby. So we too, yeah. It's our hearts little grave. And the salt in our wounds. Love is insane and baby. We are too. It's our hearts little grave. And the salt in our wounds. Love is insane and baby. So we too, yeah. It's our hearts little grave. And the salt in our wounds. Love is insane and baby. We are too. It's our hearts little grave. And the salt in our wounds. Love is insane and baby. So we too, yeah. It's our hearts little grave. And the salt in our wounds. The salt in our wounds. The salt in our wounds.

 

Vertaling

Hier zijn we dan. In de maalstroom van de liefde. Wachtend op de roep. Om onze harten te kalmeren. Hier zijn we dan. En weten niet hoe te stoppen. Wachtend op de oorlog. Om het allemaal te beëindigen. Liefde is krankzinnig en baby. Dat zijn wij ook. Het is ons harten grafje. En het zout in onze wonden. Liefde is krankzinnig en baby. Dus wij ook, ja. Het is ons hart kleine graf. En het zout in onze wonden. Hier zijn we dan. Precies terug waar we begonnen. Wachtend op zoete liefde. Met open armen. Hier zijn we dan. Net als vroeger. Wachtend op de warmte. Van die tedere storm. Liefde is krankzinnig en baby. Dat zijn wij ook. Het is ons hart kleine graf. En het zout in onze wonden. Liefde is krankzinnig en baby. Dus wij ook, ja. Het is ons hart kleine graf. En het zout in onze wonden. Liefde is krankzinnig en baby. Dat zijn wij ook. Het is ons hart kleine graf. En het zout in onze wonden. Liefde is krankzinnig en baby. Dus wij ook, ja. Het is ons hart kleine graf. En het zout in onze wonden. Liefde is krankzinnig en baby. Dat zijn wij ook. Het is ons hart kleine graf. En het zout in onze wonden. Liefde is krankzinnig en baby. Dus wij ook, ja. Het is ons hart kleine graf. En het zout in onze wonden. Het zout in onze wonden. Het zout in onze wonden.