Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hinder Songtekst: room 21 [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hinder - room 21 [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van room 21 [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hinder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hinder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals room 21 [live] .

Origineel

She said nice to meet you But she didn't tell me her name With red lipstick and pale pink boots This bitch just blew me away Cocktails later She said to me Don't be late And here's my key Wanna know what happened next Take a wild guess I stumbled up the stairs To room 21 I walked in and saw her on the bed There was nothing to be said When we were done She said she loved the taste of my oh oh oh When I came to the next morning There were cigarettes put out on the floor Her panties hangin' from the door knob She left me craving more I swear to god you'd feel the same If you got used by what's her name Wanna know what happened next Well take a wild guess I stumbled out the door Of room 21 I walked out with her in my head Can't remember a damn thing she said Except when we were done She said she loved the taste of my oh oh oh She said nice to meet you I never forget a face Here we go again And I can't wait I'm gonna get used by what's her fuckin' name Wanna know what happened next Well take a wild guess I stumbled out the door Of room 21 I walked out with her in my head Can't remember a damn thing she said Stumblin' out the door Of room 21 (Here we go again) Room 21 (Here we go again) Room 21 (Here we go again) Room 21 (Here we go again)

 

Vertaling

Ze zei leuk je te ontmoeten Maar ze vertelde me haar naam niet Met rode lippenstift en lichtroze laarzen Deze teef blies me gewoon weg Cocktails later. Ze zei tegen me. Kom niet te laat. En hier is mijn sleutel. Wil je weten wat er daarna gebeurde Doe een wilde gok Ik strompelde de trap op Naar kamer 21 Ik liep naar binnen en zag haar op het bed Er viel niets te zeggen Toen we klaar waren Ze zei dat ze hield van de smaak van mijn oh oh oh Toen ik de volgende ochtend bijkwam lagen er sigaretten op de vloer Haar slipje hing aan de deurknop She left me craving more Ik zweer bij God dat jij hetzelfde zou voelen Als je gebruikt werd door hoe heet ze ook alweer Wil je weten wat er daarna gebeurde Wel, doe een wilde gok Ik strompelde de deur uit van kamer 21 Ik liep naar buiten met haar in mijn hoofd Kan me niets meer herinneren van wat ze zei Behalve toen we klaar waren Ze zei dat ze hield van de smaak van mijn oh oh oh Ze zei leuk je te ontmoeten Ik vergeet nooit een gezicht Hier gaan we weer. And I can't wait I'm gonna get used by what's her fuckin' name Wil je weten wat er daarna gebeurde? Wel, doe een wilde gok Ik strompelde de deur uit van kamer 21 Ik liep naar buiten met haar in mijn hoofd Kan me niets meer herinneren van wat ze zei Strompelend de deur uit Van kamer 21 (Hier gaan we weer) Kamer 21 (Hier gaan we weer) Kamer 21 (Here we go again) Kamer 21 (Here we go again)