Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hippo campus Songtekst: monsoon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hippo campus - monsoon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van monsoon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hippo campus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hippo campus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals monsoon .

Origineel

Just two days after the first of June A pine with arms brushing off the dew Unlike a sky copious with death Precipitation of heart and head Should wash the rest of her youth away And carry on with it as she may But something's pending curvaceously 'Cuz sunburned skin won't agree with me It should've been me It should've been me It should've been me It should've been me The pleasure's good as the pleasure's sound My chin held shut so my heart can talk louder I was a mess just like the pool Our days spent crossed out of Sunday school July has always been shy of June Some monsoon, monsoon, monsoon Come heavy of a golden hue My monsoon monsoon, monsoon Monsoon, monsoon Monsoon, monsoon Monsoon, monsoon Monsoon, monsoon It should've been me It should've been me It should've been me It should've been me It should've been me It should've been me It should've been me It should've been me

 

Vertaling

Slechts twee dagen na de eerste juni Een den met armen die de dauw afvegen In tegenstelling tot een hemel overvloedig van dood Neerslag van hart en hoofd Moet de rest van haar jeugd wegspoelen En er mee doorgaan zoals ze kan Maar er is iets in afwachting Want een verbrande huid is het niet met me eens Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn Het plezier is goed als het plezier klinkt Mijn kin wordt dichtgehouden zodat mijn hart harder kan praten Ik was een puinhoop net als het zwembad Onze dagen doorgebracht buiten de zondagsschool Juli is altijd verlegen geweest om juni Sommige moessons, moessons, moessons Come heavy of a golden hue Mijn moesson moesson, moesson Moesson, moesson Moesson, moesson Moesson, moesson Moesson, moesson Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn Het had mij moeten zijn