Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hit the lights Songtekst: float through me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hit the lights - float through me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van float through me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hit the lights! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hit the lights en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals float through me .

Origineel

I awake out of place Don't know where I've been Last thing I remember an accident Passed through your hands My feet become anchors where I stand You just float through me Am I a ghost or am I just something new That you see right through Am I a ghost? Is heaven just make believe? 'Cause you're always out of reach My body's gone but my soul it still remains Can't sleep Still I dream that you call my name I sing to you Every night, I swear I do You just float through me Am I a ghost or am I just something new That you see right through Am I a ghost? Is heaven just make believe? 'Cause you're always out of reach Sing under your floor boards late at night Drift into the morning light Just float through me Float through me Float through me Am I a ghost or am I just something new That you see right through Am I a ghost? Is heaven just make believe? 'Cause you're always out of reach Am I a ghost or am I just something new? Am I a ghost? Am I a ghost? Am I a ghost? Is heaven not meant for me? 'Cause you're always out of reach

 

Vertaling

Ik word wakker zonder plaats Ik weet niet waar ik geweest ben Het laatste wat ik me herinner is een ongeluk Door je handen gegaan Mijn voeten worden ankers waar ik sta Je zweeft gewoon door me heen Ben ik een geest of ben ik gewoon iets nieuws Waar je dwars doorheen kijkt Ben ik een geest? Is de hemel maar een illusie? Want je bent altijd buiten bereik Mijn lichaam is weg maar mijn ziel is er nog Ik kan niet slapen. Toch droom ik dat je mijn naam roept Ik zing voor jou Elke nacht, ik zweer het Je zweeft gewoon door me heen Ben ik een geest of ben ik gewoon iets nieuws waar je dwars doorheen kijkt Ben ik een geest? Is de hemel maar een illusie? Want je bent altijd buiten bereik Zing onder je vloerplanken laat in de nacht Drijf in het ochtendlicht Zweef gewoon door me heen Zweef door me heen Zweef door me heen Ben ik een geest of ben ik gewoon iets nieuws Waar je dwars doorheen kijkt Ben ik een geest? Is de hemel maar een illusie? Want je bent altijd buiten bereik Ben ik een geest of ben ik gewoon iets nieuws? Ben ik een geest? Ben ik een geest? Ben ik een geest? Is de hemel niet voor mij bedoeld? Want je bent altijd buiten bereik