Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hit the lights Songtekst: oh my god

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hit the lights - oh my god ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh my god? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hit the lights! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hit the lights en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh my god .

Origineel

This place feels like Hell You pray for someone to save your heart It was ripped from Heaven and torn apart You're breaking your neck, kid To keep your head above the fire But you'll burn instead Oh my God, I've found Hell in you Oh my God, I've found Hell in you Oh my God, I've found Hell in you Oh my God, I've found Hell in you I've found Hell in you

 

Vertaling

Deze plek voelt als de hel Je bidt voor iemand om je hart te redden Het is uit de hemel gerukt en uiteengereten Je breekt je nek, jongen Om je hoofd boven het vuur te houden Maar in plaats daarvan zul je branden Oh mijn God, ik heb de hel in jou gevonden Oh mijn God, ik heb de hel in jou gevonden Oh mijn God, ik heb de hel in jou gevonden Oh mijn God, ik heb de hel in jou gevonden Ik heb de hel in jou gevonden