Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hole Songtekst: original sin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hole - original sin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van original sin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals original sin .

Origineel

Hey You Save me Now you look over me He's got me locked in a box He's got me locked in a box My Messaih come and save me Now you left my life be free I drip the peaches on the floor Roses red not anymore You are my original sin I'd take it all for just one kiss I'd fall into the abyss My man come and save me Now you let my life be free My man come and save me Mary Mary Mary way to be Just hate you He controls everything I see He said now you bothered my disease The waters dead and he's fucking high And I'm in just as much pain as you My mam come and save me ? I just got back from hell God Boy is still in hell My Messaih Rose up from the mud Watched him just sweat the blood My man come and save me Mary Mary Mary way to be Just want to stop You're getting better Just want to stop You're better yeah My Messaih come and save me ??? Oh god I love to hate Always in a and out embrace Oh God I love to hate Always in and out embrace Looked up at the sky Watched the sky turn blue Everything I think about Is all for you? All I could say is shit it hurts ? Fuck me I'm stiched Fuck me I'm rich Fuck me oh you can't because I married a bitch

 

Vertaling

Hey jij Red mij Nu kijk je over me heen Hij heeft me opgesloten in een doos Hij heeft me opgesloten in een kist Mijn Messaih kom en red me Nu heb je mijn leven verlaten wees vrij Ik druppel de perziken op de vloer Rozen zijn niet meer rood Jij bent mijn erfzonde Ik zou alles nemen voor maar één kus Ik zou in de afgrond vallen Mijn man komt en redt me Nu laat je mijn leven vrij Mijn man kom en red mij Mary Mary Mary weg te zijn Ik haat je gewoon Hij controleert alles wat ik zie Hij zei nu val je mijn ziekte lastig Het water is dood en hij is high En ik heb net zoveel pijn als jij Mijn moeder, kom me redden. ? Ik ben net terug uit de hel. God Boy is nog steeds in de hel. Mijn Messaih stond op uit de modder. Ik keek toe hoe hij bloed zweette. Mijn man, kom en red me. Mary Mary Mary way to be Just want to stop Je wordt beter. Just want to stop Je bent beter ja Mijn Messaih, kom en red me. ??? Oh god ik hou van haten Altijd in een en uit omhelzing Oh God ik hou van haten Altijd in en uit omhelzing Ik keek omhoog naar de lucht. Keek hoe de lucht blauw werd Alles waar ik aan denk Is alles voor jou? Alles wat ik kon zeggen is shit het doet pijn ? Fuck me I'm stiched Fuck me ik ben rijk Neuk me oh dat kan je niet want ik ben met een teef getrouwd