Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hole Songtekst: she walks on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hole - she walks on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she walks on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she walks on me .

Origineel

Geeks do not have pedigrees Or perfect punk-rock resumes Or anorexic magazines It smells like girl, it smells like girl She walks over me She walks over me Hold you close like we both died My ever present suicide My stupid fuck, my blushing bride Oh tear my heart out, tear my heart out She walks over me She walks over me I shut my mouth with you for a gag I use the rest of you for a gag I shut my mouth with you for a gag I use the rest of you Kitty, Kitty please come here Don't, don't you touch me, don't you dare We look the same, we talk the same We are the same, we are the same She walks over me She walks over me I shut my mouth with you for a gag I use the rest of you for a gag I shut my mouth with you for a gag I use the rest of you Now you see she walks the same And now you see she talks the same You never know what you will get You never know what you'll forget She walks over me She walks over me She walks

 

Vertaling

Nerds hebben geen stambomen Of perfecte punk-rock CV's Of anorexische tijdschriften Het ruikt naar meisje, het ruikt naar meisje Ze loopt over me heen Ze loopt over me heen Hou je dicht tegen me aan alsof we allebei dood zijn Mijn altijd aanwezige zelfmoord Mijn stomme neukpartij, mijn blozende bruid Oh scheur mijn hart eruit, scheur mijn hart eruit Ze loopt over me heen Ze loopt over me heen Ik gebruik mijn mond met jou als prop Ik gebruik de rest van jou voor een prop Ik sluit mijn mond met jou voor een prop Ik gebruik de rest van jou Kitty, Kitty kom alsjeblieft hier Raak me niet aan, waag het niet We zien er hetzelfde uit, we praten hetzelfde We zijn hetzelfde, we zijn hetzelfde Ze loopt over me heen Ze loopt over me heen Ik sluit mijn mond met jou als een prop Ik gebruik de rest van jou voor een prop Ik sluit mijn mond met jou voor een prop Ik gebruik de rest van jou Nu zie je dat ze hetzelfde loopt En nu zie je dat ze hetzelfde praat Je weet nooit wat je zult krijgen Je weet nooit wat je zult vergeten Ze loopt over me heen Ze loopt over me heen Ze loopt