Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hole Songtekst: teenage whore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hole - teenage whore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teenage whore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teenage whore .

Origineel

When I was a teenage whore My mother asked me, she said, "Baby, what for? I give you plenty, why do you want more? Baby, why are you a teenage whore?" I said, "I feel so alone and I, I wish I could die" I've seen the things you put me through and I, I wish I could die When I was a teenage whore The rain came down like it never did before I paid good money not to be ignored Then why am I a teenage whore? I've seen your repulsion and it looks real good on you Denying what, what what you put me through Of my house, get out of my house! Get out of my house, get out of my house! When I was a teenage whore My mother asked me, she said, "Baby, what for? I give you plenty, why do you want more? Baby, why are you a teenage whore?" I've seen your repulsion and it looks real good on you I don't want to live what you had, you have put me through I wanted that shirt and I, I wanted those pants It's all the lying put me through and I I never, whoa!

 

Vertaling

Toen ik een tienerhoer was vroeg mijn moeder me, ze zei, "Baby, waarvoor? Ik geef je genoeg, waarom wil je meer? Schatje, waarom ben je een tienerhoer?" Ik zei, "Ik voel me zo alleen en ik, ik wou dat ik kon sterven." Ik heb gezien wat je me hebt aangedaan en ik wou dat ik kon sterven. Toen ik een tienerhoer was De regen kwam naar beneden zoals het nog nooit eerder deed Ik betaalde goed geld om niet genegeerd te worden. Waarom ben ik dan een tienerhoer? Ik heb je weerzin gezien en het staat je echt goed Ontkennen wat, wat je me hebt aangedaan Uit mijn huis, ga mijn huis uit! Ga weg uit mijn huis, ga weg uit mijn huis! Toen ik een tienerhoer was Mijn moeder vroeg me, ze zei, "Baby, waar voor? Ik geef je genoeg, waarom wil je meer? Schatje, waarom ben je een tienerhoer?" Ik heb je weerzin gezien en het staat je echt goed. Ik wil niet meemaken wat jij me hebt aangedaan. Ik wilde dat shirt en ik, ik wilde die broek Het is al het liegen dat me heeft doorstaan en ik Ik heb nooit, whoa!