Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hollywood undead Songtekst: sell your soul (live)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hollywood undead - sell your soul (live) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sell your soul (live)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hollywood undead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hollywood undead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sell your soul (live) .

Origineel

Deuce I'm holding on so tightly now My insides scream so loud They keep watchin', watchin' me drown How did it come to this? J-Dog How did it come to this? How did I know it was you? It was a bad dream, asphyxiated, watch me bleed The life support was cut, the knot was too tight They push and pull me, but they know they'll never win J3T/Deuce: Throw it all away, throw it all away Deuce: I keep on screamin', but there's really nothing left to say J3T/Deuce: So get away, just get away Deuce: I keep on fightin' but I can't keep goin' on this way I can't keep goin', сan't keep goin' on like this They make me sick and I get so sick of it 'Cause they won't let me, they won't let me breathe Why can't they let me be? J-Dog Why can't they let me be? Why don't I know what I am? I force this hate into my heart, 'cause it's my only friend My lips are sewn shut, I watch myself bleed They push and pull me and it's killing me within J3T/Deuce: Throw it all away, throw it all away Deuce: I keep on screamin', but there's really nothing left to say J3T/Deuce: So get away, just get away Deuce: I keep on fightin', but I can't keep goin' on this way I can't keep goin', can't keep goin' on this way I can't keep goin', can't keep goin' on this way J3T My heartbeat stumbles and my backbone crumbles I feel, "Is it real?" as the lynch mob doubles They want blood and they'll kill for it, drain me and they'll kneel for it Burn me at the stake, met the devil, made the deal for it Guillotine dreams, yeah, their guillotine gleams The blood of their enemies, watchin' while they sentence me Sentencing ceased, sentence deceased And watch them bask in the glory of their holy disease J3T/Deuce: Throw it all away, throw it all away Deuce: I keep on screamin', but there's really nothing left to say J3T/Deuce: So get away, just get away Deuce: I keep on fightin', but I can't keep goin' on this way I keep on runnin', I keep on runnin' I keep on runnin', but I can't keep goin' on this way I keep on runnin', I keep on runnin' I keep on runnin', but I can't keep goin' on this way

 

Vertaling

Deuce Ik hou me nu zo stevig vast Mijn binnenste schreeuwt zo hard They keep watchin', watchin' me drown Hoe heeft het zover kunnen komen? J-Dog How did it come to this? Hoe wist ik dat jij het was? Het was een slechte droom, verstikt, kijk hoe ik bloed. De life support was doorgesneden, de knoop zat te strak. Ze duwen en trekken aan me, maar ze weten dat ze nooit zullen winnen. J3T/Deuce: Gooi het allemaal weg, gooi het allemaal weg Deuce: Ik blijf maar schreeuwen, maar er is echt niets meer te zeggen. J3T/Deuce: So get away, just get away Deuce: I keep on fightin' but I can't keep goin' on this way I can't keep goin', сan't keep goin' on like this Ze maken me ziek en ik word er zo ziek van 'Cause they won't let me, they won't let me breathe Why can't they let me be? J-Dog Why can't they let me be? Waarom weet ik niet wat ik ben? Ik dwing deze haat in mijn hart, want het is mijn enige vriend Mijn lippen zijn dichtgenaaid, ik zie mezelf bloeden Ze duwen en trekken aan me en het doodt me van binnen J3T/Deuce: Gooi het allemaal weg, gooi het allemaal weg Deuce: I keep on screamin', but there's really nothing left to say J3T/Deuce: So get away, just get away Deuce: Ik blijf vechten, maar ik kan niet op deze manier doorgaan. I can't keep goin', can't keep goin' on this way I can't keep goin', can't keep goin' on this way J3T Mijn hartslag hapert en mijn ruggengraat brokkelt af Ik voel, "Is het echt?" als de lynch menigte verdubbelt Ze willen bloed en ze zullen ervoor doden, laat me leeglopen en ze zullen ervoor knielen Verbrand me op de brandstapel, ontmoette de duivel, maakte er een deal voor Guillotine dromen, ja, hun guillotine glinstert Het bloed van hun vijanden, kijkend terwijl ze mij veroordelen Veroordeling gestopt, veroordeling overleden En kijk hoe ze zich koesteren in de glorie van hun heilige ziekte. J3T/Deuce: Gooi het allemaal weg, gooi het allemaal weg Deuce: I keep on screamin', but there's really nothing left to say J3T/Deuce: So get away, just get away Deuce: I keep on fightin', but I can't keep goin' on this way I keep on runnin', I keep on runnin' I keep on runnin', but I can't keep goin' on this way I keep on runnin', I keep on runnin' I keep on runnin', but I can't keep goin' on this way