Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hollywood undead Songtekst: the loss

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hollywood undead - the loss ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the loss? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hollywood undead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hollywood undead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the loss .

Origineel

/verse1/. Johnny3tears:. Sick with myself, but I've got no one else,. so I give it to myself it's the only thing that helps. it's the same thing this pain thing that keeps me from sleeping. and screaming that god I must be motha f**king dreaming. and I can rest in peace and at least cease to be. cease to see those things in me that make me wanna cease to breath. and ceased to need and ceased to feed, sickness that's in me. this is all that I can be, I can't breath as I bleed. . /Chorus/. Tha Producer:. I don't know why I cut myself, god, give me a sign or help. I wont cry it'll be fine, I'll take my last breath. push it out my chest till theres nothing left. I know that my minds near the end, god, I hurt myself and fell. I wont cry it'll be fine, I'll take my last breath. push it out my chest till theres nothing left. /verse2/. J-Dog:. Have you ever met a living legend, just a real friend who planned his. end and where do I began you said it was pretend. And when the bullet. went through it took more then just you, it took two it was you it was. me and suddenly...... How can someone say they're helpless and then they act so. selfish. You put me through hell with this so f**k you lets just end. this. And what about our friendship and what you did was senseless. You. thought you found an exit. Like I said lets end this. /Chorus/. /Bridge/. Tha Producer:. I just wanna say good bye, Disappear with no one knowing. I don't wanna live this lie, smiling to the world unknowing. I don't want you to try, you've done enough to keep me going. I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine for the very last time. /Chorus/

 

Vertaling

/Johnny3tears:. Ziek van mezelf, maar ik heb niemand anders, dus ik geef het aan mezelf, het is het enige dat helpt. Het is hetzelfde, die pijn die me uit mijn slaap houdt. En schreeuwen dat ik aan het dromen ben. en ik kan in vrede rusten en tenminste ophouden te zijn. ophouden de dingen in me te zien die me doen ophouden te ademen. en ophouden nodig te hebben en ophouden me te voeden, de ziekte die in me zit. dit is alles wat ik kan zijn, ik kan niet ademen terwijl ik bloed. . /Chorus/. Tha Producer:. I don't know why I cut myself, god, give me a sign or help. Ik zal niet huilen, het komt goed. Ik zal mijn laatste adem uit mijn borst persen tot er niets meer over is. Ik weet dat mijn gedachten bijna op het einde zijn, God, ik heb mezelf pijn gedaan en ben gevallen. Ik zal niet huilen, het komt goed, ik haal mijn laatste adem. Duw het uit mijn borst tot er niets meer over is. /verse2/. J-Dog:. Heb je ooit een levende legende ontmoet, gewoon een echte vriend die zijn. einde plande en waar ben ik begonnen je zei dat het was alsof. En toen de kogel er doorheen ging, waren er meer dan alleen jij nodig, het waren er twee, jij was het, ik was het en plotseling ...... Hoe kan iemand zeggen dat hij hulpeloos is en dan zo egoïstisch doen. Je hebt me door een hel laten gaan met dit, dus fuck you, laten we er een eind aan maken. En hoe zit het met onze vriendschap en wat je deed was zinloos. Je dacht dat je een uitweg had gevonden. Zoals ik al zei, laten we er een eind aan maken. /Chorus/. /Bridge/. Tha Producer:. Ik wil gewoon vaarwel zeggen, Verdwijnen zonder dat iemand het weet. Ik wil deze leugen niet leven, glimlachen naar de wereld zonder het te weten. Ik wil niet dat je het probeert, je hebt genoeg gedaan om me op de been te houden. Het komt goed, het komt goed, het komt goed voor de allerlaatste keer. /Chorus/